Citroën C3
1.2 PureTech Collection**
Aanschafwaarde: € 8,950.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 69993
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: HX086D

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 185.74
48 maanden: € 222.68
36 maanden: € 284.57

Omschrijving:

Het doordachte concept van de Citroën C3 staat garant voor ruimte en rijcomfort. Dit is een auto van het bouwjaar 2016, hij heeft 69993 kilometer op de teller staan. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. U wordt in deze auto ook getrakteerd op getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook is de Citroën uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u met deze Citroën C3 een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-