Mazda CX-5
2.0 SkyActiv-G 165 Skylease GT
Aanschafwaarde: € 26,700.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 85481
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: PS733L

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 554.12
48 maanden: € 664.30
36 maanden: € 848.93

Omschrijving:

Volop ruimte voor uw gezin in deze dealer onderhouden Mazda CX-5 2.0 SkyActiv-G 165. Hij is uit 2017 en er staat 82.739 kilometer op de teller. Een krachtige 2.0 motor met 165-pk geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het premium audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Uw passagiers vervelen zich geen moment dankzij de ingebouwde WiFi-hotspot. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Mazda bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. U bent mede dankzij dodehoekdetectie en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
Deze stoere CX-5 is 100% rookvrij en alle boekjes en beide sleutels zijn keurig aanwezig.

U krijgt ook het teller rapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mazda, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-