Jeep Renegade
1.4 MultiAir Opening Edition
Aanschafwaarde: € 15,949.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 56641
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 1ZTR33

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 331.00
48 maanden: € 396.82
36 maanden: € 507.10

Omschrijving:

Als u belangstelling heeft voor een van onze auto’s maak ik graag een afspraak met u!

Hij is sportief en avontuurlijk, maar hij brengt u ook met het grootste gemak door druk verkeer. De Jeep Renegade die we hier hebben, heeft 56.641 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2015. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Tot de uitrusting van deze Jeep behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.

Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Jeep Renegade samen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We kunnen ons voorstellen dat u deze prachtige Jeep Renegade in het echt wilt zien. Belt u ons snel?

Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en heeft absoluut de juiste kilometerstand. Onze afleveringskosten zijn € 399,- inclusief nieuwe APK-keuring, nationale auto pas en 3 maanden garantie. Financiering en Lease is mogelijk. Proefrit uitsluitend via telefonische afspraak. Kijk voor meer info op onze website www.autonavap.nl Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:30, dinsdag t/m. vrijdag 09:30 tot 17:30, zaterdag 10:00 tot 16:30.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-