Toyota Yaris
1.5 VVT-i Aspiration NAV, CAMERA,AIRCO
Aanschafwaarde: € 12,250.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 42079
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: PN315R

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 254.23
48 maanden: € 304.78
36 maanden: € 389.49

Omschrijving:

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Toyota Yaris. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

U kunt het audiosysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U geniet nog meer van het rijden met uw Toyota omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Toyota bovendien frontale botsbescherming en gordijnairbags achter.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

Onze geselecteerde auto's voldoen aan onze hoge onderhoudseisen en verkeren in goede staat.

U bent bij ons gegarandeerd van een betrouwbare occasion. De auto wordt afgeleverd met een afleverbeurt, nieuwe APK en garantie is mogelijk tot wel 24 maanden.

Wij zorgen ervoor dat uw auto professioneel gereinigd en gepoetst wordt.

Onderaan de advertentie kunt u doorklikken naar onze volledige voorraadlijst. Als u meer specifieke informatie wilt over één van onze occasions of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging kunt u gerust contact opnemen met ons. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak terecht bij ons. De koffie staat altijd klaar!

Het is altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. U kunt hierover geïnformeerd worden door onze verkoopadviseur.

Een financiering op maat is mogelijk. Met een lage rente en heldere voorwaarden kunt u uw toekomstige auto gedeeltelijk of volledig laten financieren. Tijdens een gesprek kan onze verkoopadviseur u informeren over de mogelijkheden.

Als u interesse heeft in de auto en vrijblijvend een proefrit wilt maken. neem dan gerust contact op met 020-2194638 of stuur een email naar sales@nerexmotors.com.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Amsterdam, Nerex motors is gevestigd op het industrieterrein Westpoort, Nieuwzeelandweg 7 Amsterdam. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 tot 17.30 en zaterdag vanaf 10.00 tot 15.00

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Nerex Motors.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-