Lancia Musa
1.3 JTD Platino DFN
Aanschafwaarde: € 3,249.00
Bouwjaar: 2011
Kilometerstand: 186623
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: 68PDR8

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 67.43
48 maanden: € 80.84
36 maanden: € 103.30

Omschrijving:

U hebt volop de ruimte in deze Lancia Musa. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze Musa vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Lancia is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto spijker

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-