Volkswagen Crafter
2.0 TDI 103KW L3 H3 Parkeer sensoren Camera
Aanschafwaarde: € 32,500.00
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 504
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: VGB36T

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 674.49
48 maanden: € 808.61
36 maanden: € 1,033.34

Omschrijving:

In een Volkswagen voel je je thuis. Dat heeft te maken met de doordachte manier waarop het interieur is ingericht, maar ook met het hoge veiligheidsniveau, en met de zeer hoog gewaardeerde rijeigenschappen. Dat zijn kwaliteiten die gelden voor iedere Volkswagen, dus ook voor deze Crafter. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Crafter in uitstekende conditie. Met zijn dieselmotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Natuurlijk behoren treeplanken, twee achterdeuren en elektrisch bedienbare ramen voor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De Volkswagen is standaard voorzien van: in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Volkswagen, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-