Volkswagen Passat
Variant 1.6 TDI Highline Executive Edition BlueMotion
Aanschafwaarde: € 10,749.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 168466
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: HK776S

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 223.08
48 maanden: € 267.44
36 maanden: € 341.77

Omschrijving:

Volkswagen-rijders waarderen hun merk om de degelijkheid van de techniek en de uitmuntende rijkwaliteiten. Een Volkswagen is bovendien comfortabel en ruim, omdat hij altijd is ontworpen met de inzittenden als uitgangspunt. Een Passat Variant zoals deze bijvoorbeeld, biedt ruim comfort voor vijf inzittenden. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals bijvoorbeeld deze dealeronderhouden Passat Variant. Deze Volkswagen is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Licht en lucht komen onbelemmerd binnen als het elektrisch bediende glazen panorama dak met één druk op de knop wordt geopend. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf via knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Volkswagen zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto spijker

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-