Audi RS3
2.5 TFSI 400 Pk Quattro Virtual Sedan Pano B&O Vol
Aanschafwaarde: € 61,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 35172
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: G273SZ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,285.68
48 maanden: € 1,541.33
36 maanden: € 1,969.71

Omschrijving:

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Audi A3 Limousine biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Hij heeft een kilometerstand van 35172 en is van het bouwjaar 2018. De aandrijving wordt verzorgd door een vijfcilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Vierwielaandrijving zorgt onder verschillende rijomstandigheden voor meer grip en meer tractie. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. De sportstoelen geven het interieur van deze A3 Limousine een super strakke en sportieve uitstraling. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie.

In deze A3 Limousine vindt u schakelaars op het stuur om het MMI navigatiesysteem te bedienen en het high performance audiosysteem met dab-ontvangst. Comfortairconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. En deze auto heeft ook in hoogte en diepte verstelbaar stuur, bestuurders informatiesysteem met kleurendisplay, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.

De geavanceerde technologie in deze Audi is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Als u meer wilt weten over deze Audi, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-