Mercedes-Benz A-Klasse
A 180 136pk 7G-DCT Business Solution AMG
Aanschafwaarde: € 36,950.00
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 3586
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: H605JB

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 766.84
48 maanden: € 919.33
36 maanden: € 1,174.83

Omschrijving:

Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de AMG-styling deze auto geeft. De kilometerstand van deze dealeronderhouden auto is laag, slechts 3586. De auto is van bouwjaar 2020. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming.

Houdt uw ogen op de weg en uw handen aan het stuur. Het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst bedient u vanaf het stuurwiel. De auto is ook uitgevoerd met airconditioning thermotronic. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Extra opties op deze auto zijn: 3-spaaks multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende spiegels en bekerhouder.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-