Audi A7
Sportback 4.0 TFSI RS7 quattro performance Pro Line Plus
Aanschafwaarde: € 84,999.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 42778
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: SN546S

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,764.03
48 maanden: € 2,114.80
36 maanden: € 2,702.55

Omschrijving:

Bij het ontwerpen van een sportwagen als deze worden geen compromissen gesloten. Vormgeving en techniek zijn perfect met elkaar in balans. De S-Line styling accentueert het sportieve karakter van deze Audi. De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder motor en een automatische transmissie. Voor een optimale rijhoogte, meer comfort en verhoogde stabiliteit zorgt de automatische luchtvering. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen.

Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het high performance audiosysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Achter het stuur van deze Audi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is, de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan en adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger. De uitrusting van deze Audi is met head-up display, sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.

Als u meer wilt weten over deze Audi A7 Sportback, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Garage autoflex.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-