Citroën C4
1.2 PureTech Exclusive 130 pk
Aanschafwaarde: € 11,450.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 80860
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: XN291D

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 237.63
48 maanden: € 284.88
36 maanden: € 364.05

Omschrijving:

Niet-roker met werkelijk alle denkbare opties,l rijdt echt geweldig

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een met navigatiepakket. Het high performance audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Goedhart

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-