Audi A3
Sportback 1.4 e-tron PHEV Attraction Pro Line plus
Aanschafwaarde: € 18,900.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 106975
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: GL476P

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 392.24
48 maanden: € 470.24
36 maanden: € 600.93

Omschrijving:

Een auto als de Audi A3 Sportback 1.4 e-tron PHEV biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2015, de teller staat op 106.975 kilometer. De actieradius van deze auto is met 48 kilometer ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De accu is binnen 3 uur opgeladen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De hybridemotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf kunt u bedienen vanaf het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze Audi helemaal compleet.

In de Audi A3 Sportback 1.4 e-tron PHEV heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een teller rapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-