Audi A3
Sportback 1.4 e-tron PHEV Ambition Pro Line plus
Aanschafwaarde: € 19,900.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 111065
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: GR049V

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 412.99
48 maanden: € 495.12
36 maanden: € 632.72

Omschrijving:

Een auto als de Audi A3 Sportback 1.4 e-tron biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2015, de teller staat op 111.065 kilometer. De actieradius van deze auto is met 48 kilometer ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De accu is binnen 3 uur opgeladen. Deze keurig nette A3 is afkomstig van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige 150-pk motor. Als de accu is opgeladen dan komt hier nog eens 75-pk bij. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank zijn aan boord.

U bedient het navigatiesysteem met harde schijf en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-