Ford S-Max
1.6 PLATINUM/FULL OPTIONS/LEDER/NAVI/PANORAMA
Aanschafwaarde: € 12,999.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 186889
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 5XXZ70

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 269.77
48 maanden: € 323.42
36 maanden: € 413.30

Omschrijving:

Kiest u voor een Ford dan kiest u voor een auto met dynamische vormgeving, moderne techniek en een uitstekende wegligging. Het zijn eigenschappen die u allemaal terugziet in deze S-Max. De krachtige motor geeft deze Ford uitstekende prestaties. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze Ford horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakrails, extra getint glas, half leder en half alcantara bekleding, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Tijdens de rit bedient u het high performance audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Achter het stuur van deze Ford bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De Ford is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Ford S-Max is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto Point

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-