Alfa Romeo Giulietta
1.4 Turbo MultiAir Super / 150 PK / VELOCE / Navi / Ecc / Cruise control / Pdc / 17 Inch
Aanschafwaarde: € 17,850.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 46386
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: J972LT

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 370.45
48 maanden: € 444.11
36 maanden: € 567.54

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Alfa Romeo Giulietta. De aandrijving van deze Alfa Romeo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met zijn lederen bekleding is deze Alfa Romeo comfortabel en stijlvol. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z'n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, buitenspiegels in carrosseriekleur, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de knoppen op het stuur regelt u het high performance audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De geavanceerde technologie in deze Alfa Romeo is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe Alfa Romeo Giulietta Veloce zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-