Volvo V60
2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum
Aanschafwaarde: € 11,999.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 187708
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 4ZNL40

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 249.02
48 maanden: € 298.54
36 maanden: € 381.51

Omschrijving:

Met zijn stijlvolle uiterlijk, comfortabele interieur en uitstekende rijkwaliteiten is deze Volvo V60 een goede keus voor liefhebbers van Zweeds design. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Volvo horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Terwijl het navigatiesysteem met harde schijf de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Nooit meer beslagen ramen of ramen krabben. Met deze auto bent u altijd klaar voor de winter dankzij de standkachel. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze Volvo V60 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Garage autoflex.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-