Mercedes-Benz GLC
350e 4MATIC Business Solution AMG
Aanschafwaarde: € 41,900.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 72063
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: J062ZZ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 869.57
48 maanden: € 1,042.48
36 maanden: € 1,332.21

Omschrijving:

Met zijn inventieve techniek is de hybride Mercedes-Benz GLC-klasse 350e 4MATIC tegelijk comfortabel en zuinig met brandstof. De verschillende elementen van de AMG-styling accentueren de dynamische lijnvoering van deze GLC-klasse 350e 4MATIC. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Mercedes-Benz bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt.

Het rijden met deze Mercedes-Benz wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze Mercedes-Benz, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-