Bentley Bentayga
4.0 D 7p.
Aanschafwaarde: € 169,500.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 63502
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: RF164L

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 3,517.72
48 maanden: € 4,217.21
36 maanden: € 5,389.27

Omschrijving:

Behalve een markant design biedt de Bentley Bentayga ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige achtcilinder motor. Een fraai lederen interieur, dat in daglicht baadt dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak. En voor 'handsfree' in- en uitladen vindt u aan de achterzijde de elektrisch bedienbare achterklep. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Luchtgeveerde wielophanging zorgt voor topklasse comfort op alle soorten wegdek. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 22 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en elektrisch verstelbare achterbank.

De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: navigatiesysteem met harde schijf, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Het luxeniveau in deze Bentley is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn head-up display, lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Bentley. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Bentley Bentayga. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij 3B exclusief

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-