Toyota Yaris
1.5 Hybrid Bi-Tone
Aanschafwaarde: € 15,900.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 57348
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K704BP

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 329.98
48 maanden: € 395.60
36 maanden: € 505.54

Omschrijving:

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Yaris. Dit is een auto uit 2017, er staat 57348 kilometer op de teller.
Voor de aandrijving van deze auto zorgt een 1.5 vier cilinder hybride motor. De motor levert 75-pk en de elektromotor nog eens 25-pk. Deze combinatie zorgt voor een zeer gunstig verbruik. Het opladen regelt de Yaris tijdens het rijden helemaal zelf dus u hoeft niet met een stekker aan de gang.
Door het glazen panorama dak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank.

De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg… elke weg is te vinden met het full map navigatiesysteem. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen.

De Toyota Yaris is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-