Rolls-Royce Cullinan
6.75 V12
Aanschafwaarde: € 465,000.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 16099
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: XJ062L

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 9,650.38
48 maanden: € 11,569.34
36 maanden: € 14,784.71

Omschrijving:

Hij toont aantrekkelijk en tegelijk onverzettelijk. Met deze stoere SUV bent u onder alle omstandigheden veilig onderweg. Een krachtige twaalfcilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Een aantrekkelijke optie is het elektrisch bedienbare cabriodak, waarmee u eenvoudig kiest tussen open of gesloten rijden. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Tot de uitrusting van deze Rolls-Royce behoren ook set winterbanden, getint glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, elektrisch verstelbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen navigatiesysteem vertelt u alles! Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U bent in deze Rolls-Royce ook voorzien van head-up display, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Aan boord van deze Rolls-Royce houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en set winterbanden.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij 3B exclusief

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-