Mercedes-Benz S-Klasse
500 DESIGNO/BURMESTER/NIGHTVISION/NL-AUTO!
Aanschafwaarde: € 38,999.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 168900
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 4SJL63

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 809.37
48 maanden: € 970.31
36 maanden: € 1,239.98

Omschrijving:

Wij zijn open! U moet wel mobiel kunnen zijn in deze periode.
Volgens BOVAG Nederland mag ons garagebedrijf openblijven omdat wij een werkplaats hebben.
De (online)verkoop is dus geen enkel probleem belt u ons gerust 06-43559762
Afleveringen van de gekochte auto’s gaan gewoon door.

De koning der limousine bouwers heeft zichzelf overtroffen met deze mooie,krachtige én super-de-luxe Mercedes-Benz S500 In dé tijdloze :Teluur Zilvergrijs met een kilometerstand van slechts 168900 is de S500 in topstaat. En voorzien van werkelijk alles wat de meest kritische bestuurder in een auto kan wensen. Plus meer dan dat.
Het betreft het recentere model in bijna 70 jaar S-Klasse historie. Zijn verre voorvaderen – de W108, W111 (allias “Heckflosse”) en W180 (annex “Ponton”) meegerekend. Sinds begin jaren 50 is de Mercedes S-Klasse de absolute maatstaf binnen zijn segment: die van de topklasse limousines..

Exterieur
De S-Klasse is een toonbeeld van elegantie, al 6 generaties lang. Het topmodel van Mercedes-Benz uit 1972 was de eerste die deze naam officieel droeg. Dit betekent dat een S-Klasse gemiddeld 8 jaar lang mee gaat. En dat kan makkelijk, want de modellen zijn tijdloos en technisch dermate vooruitstrevend, dat het andere merken jaren kost om Mercedes bij te benen.
De S-Klasse straalt dan ook klasse uit. Deze generatie in het bijzonder, met zijn vloeiende lijnen, aalgladde rondingen en prachtige finesses.

Interieur

Binnenin de S500 waant u zich in een comfortabele villa; zóveel ruimte en luxe is er aan boord van de Mercedes S. Het lichte grijze Nappa Exclusive lederen interieur heeft een afwerking van het hoogste niveau. Elk detail ademt kwaliteit, zo ook het Nappa lederen stuur, de elegante houten interieurlijsten van Designo. Het Premium Ambient Lighting pakket zorgt voor maximale sfeer in de S-Klasse Lang. Werkelijk overal komt de naar eigen smaak instelbare sfeerverlichting in terug.

Opties & extra’s

Over speakers gesproken: aan Burmester de eer om het symfonieorkest te verzorgen in het Mercedes interieur. Laten we het zo zeggen, de geluidskwaliteit is in lijn met de rest van de auto. Voorts kunt u afvinken:, Multi-Beam LED-koplampen, dynamische stoelen (geven automatisch meer steun waar nodig aan de hand van uw stuurbewegingen), stoelmassage, stoelverwarming + stoelventilatie, 20 inch AMG velgen , Memory Pack,widescreen, Distronic Plus inclusief stuur assistent, Active Park Assist,en een achteruitrij camera.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto Point

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-