Lexus CT
200h Luxury Line
Aanschafwaarde: € 22,900.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 50802
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K464GS

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 475.26
48 maanden: € 569.76
36 maanden: € 728.11

Omschrijving:

Als deze luxe Lexus u aanspreekt is er daarna geen enkele reden meer om er niet een te kopen. Met de wegenbelasting van een benzine auto en het verbruik van een diesel kunt u in deze klasse niet goedkoper rijden. Tevens draagt u bij aan een beter milieu.
Bij het ontwerpen van de Lexus CT stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze is van het bouwjaar Lexus, er staat 50.802 kilometer op de teller. Stelt u eisen aan stijl? Dan zal dit lederen interieur u bevallen. Of wilt u liever licht en ruimtelijk gevoel? Dan valt dit elektrisch bediend glazen panorama dak zeker bij u in de smaak. Weet u wat? U krijgt het met deze auto allebei! Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Uw passagiers vervelen zich geen moment dankzij de ingebouwde WiFi-hotspot. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien.

In de Lexus CT heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Bent u nieuwsgierig naar deze Lexus CT? Laat het ons dan snel weten.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-