Volkswagen Golf
1.4 TSI GTE panoramadak Automaat,parelmoer wit
Aanschafwaarde: € 14,999.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 111856
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: HH459L

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 311.28
48 maanden: € 373.18
36 maanden: € 476.89

Omschrijving:

Bij het ontwerpen van de Volkswagen Golf stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De sportstoelen geven het interieur van deze Golf een super strakke en sportieve uitstraling. Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panorama dak. Natuurlijk behoren dakspoiler, warmtewerend glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Volkswagen bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volkswagen helemaal compleet.

In de Volkswagen Golf heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Garage autoflex.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-