Volkswagen Golf Sportsvan
1.2 TSI 110pk DSG, Xenon, Navigatie, Trekhaak
Aanschafwaarde: € 18,250.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 30785
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: J473JF

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 378.75
48 maanden: € 454.07
36 maanden: € 580.26

Omschrijving:

Stijlvol en veelzijdig, dat zijn misschien wel de belangrijkste kenmerken van de Volkswagen Golf Sportsvan. Dit exemplaar is bovendien voorzien van verschillende systemen die het autorijden aangenamer en veiliger maken. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf Sportsvan. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen vooe + achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare achterbank zijn aan boord.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met mirror link systeem kunt u muziek draadloos afspelen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Volkswagen Golf Sportsvan, neem dan snel contact met ons op.



Uiteraard is inruil van uw huidige auto mogelijk, maar ook motor, boot of camper is bespreekbaar.

Helaas zijn wij niet in staat om altijd aanwezig te zijn.
Voorkom teleurstelling en neem altijd eerst even contact met ons op.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Dima Automotive

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-