Ford Fiesta
1.0 Style 5Drs
Aanschafwaarde: € 7,949.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 56753
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 5TGR67

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 164.97
48 maanden: € 197.77
36 maanden: € 252.74

Omschrijving:

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Ford Fiesta 1.0 Style. Het is een dealer onderhouden auto van tweede eigenaar en origineel 56.753 kilometer op de teller staan. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Verder is de Ford uitgerust met: Technologie-pakket, autotelefoon met bluetooth, multimedia systeem, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Deze Ford is voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Ford Fiesta is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Als u belangstelling heeft voor een van onze auto’s maak ik graag een afspraak met u!

Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en heeft absoluut de juiste kilometerstand. Onze afleveringskosten zijn € 399,- inclusief nieuwe APK-keuring, nationale auto pas en 3 maanden garantie. Financiering en Lease is mogelijk. Proefrit uitsluitend via telefonische afspraak. Kijk voor meer info op onze website www.autonavap.nl Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:30, dinsdag t/m. vrijdag 09:30 tot 17:30, zaterdag 10:00 tot 16:30.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-