Porsche Macan
3.0 S
Aanschafwaarde: € 106,950.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 17429
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 2,219.59
48 maanden: € 2,660.95
36 maanden: € 3,400.48

Omschrijving:

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Porsche Macan. Het is een auto uit 2019, op de teller staat een kilometerstand van 17429. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van de zescilinder motor van deze sportwagen. Luchtvering zorgt voor een onovertroffen comfort tijdens het rijden. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Porsche. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Volop licht en ruimtelijk gevoel geeft het elektrische bediende glazen panoramadak. Verder is de Porsche uitgerust met: 21 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, sportuitlaat, warmtewerend glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Onderweg naar muziek luisteren krijgt een nieuwe dimensie dankzij het Bose audiosysteem. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Kom maar, kom maar, kom maar… ho! Prettig hoor, zo′n achteruitrijcamera.

Deze Porsche biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Porsche. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt.

Als u meer wilt weten over deze Porsche Macan, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Cabrioland

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-