Fiat 500C
0.9 TwinAir Lounge / Cabrio / AUT / F1 / Half Leder / Pdc / Allu velgen
Aanschafwaarde: € 9,950.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 59190
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 1KSK06

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 206.50
48 maanden: € 247.56
36 maanden: € 316.36

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje en meer foto's op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Fiat 500 C. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een tweecilinder motor en een automatische transmissie. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Deze Fiat is voorzien van F1-schakelflippers op het stuurwiel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze leuke Fiat 500 automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-