Mercedes-Benz GLC
350e 4MATIC (INCL BTW) Premium Plus
Aanschafwaarde: € 49,900.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 15089
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: K117PL

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,035.60
48 maanden: € 1,241.53
36 maanden: € 1,586.57

Omschrijving:

Natuurlijk, dit is een innovatieve auto met zijn hybridetechniek. Maar het is bovendien ook een auto die is gebouwd voor jarenlang rijcomfort. Deze dealeronderhouden Mercedes-Benz GLC-klasse uit 2017 heeft pas 15.089 kilometer op de teller staan. Hybride auto's zoals deze staan er om bekend dat ze zuinig zijn met brandstof. De reis kan niet lang genoeg duren, terwijl u kilometer na kilometer plezier heeft van het elektrisch bediende glazen panorama dak en het lederen interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Van hobbels en bobbels in de weg voelt u helemaal niets, dankzij de zijdezachte luchtvering en de comfortstoelen. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, treeplanken, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Met dit systeem profiteert u onder andere ook van: connected drive services, full map navigatiesysteem, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en usb-aansluiting. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De elektronische systemen in deze Mercedes-Benz helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

De Mercedes-Benz GLC-klasse is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-