Hyundai ix35
1.6i GDI Style | Achteruitrijcamera | Navi | Clima
Aanschafwaarde: € 10,950.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 123380
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 30SZZ8

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 227.25
48 maanden: € 272.44
36 maanden: € 348.16

Omschrijving:

Met slimme techniek, een grote mate van degelijkheid en veel aandacht voor ruimte en comfort hebben de Koreaanse automerken in Europa een zeer goede reputatie verworven. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een milieusparende voorziening van deze auto is het start-stopsysteem. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Achter het stuur van deze Hyundai bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Autobedrijf Blankert

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-