Volkswagen Polo
1.2 TSI Highline 5Drs
Aanschafwaarde: € 11,949.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 49524
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: NV881L

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 247.98
48 maanden: € 297.29
36 maanden: € 379.92

Omschrijving:

Stijlvolle vormgeving, een comfortabel en ruim interieur, een onderstel dat alle wegen en omstandigheden aankan en een motor die topprestaties levert bij een bescheiden brandstofverbruik: deze Volkswagen Polo heeft het allemaal. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Polo ziet er dan ook uit als nieuw. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Bij de rijke uitrusting horen ook Apple Carply, Android Auto, warmtewerend glas, autotelefoon met bluetooth, multimedia systeem, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Deze Volkswagen is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd!

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Als u belangstelling heeft voor een van onze auto’s maak ik graag een afspraak met u!

Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en heeft absoluut de juiste kilometerstand. Onze afleveringskosten zijn € 399,- inclusief nieuwe APK-keuring, nationale auto pas en 3 maanden garantie. Financiering en Lease is mogelijk. Proefrit uitsluitend via telefonische afspraak. Kijk voor meer info op onze website www.autonavap.nl Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:30, dinsdag t/m. vrijdag 09:30 tot 17:30, zaterdag 10:00 tot 16:30.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-