MINI Mini
1.5 Cooper SEVEN / AUT / Navi / Open panoramadak / Harman Kardon / Ecc / Led / Pdc / 17 Inch
Aanschafwaarde: € 22,950.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 37125
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K437PG

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 476.29
48 maanden: € 571.00
36 maanden: € 729.70

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje en meer foto's op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Met een auto als deze MINI komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Het blijft een indrukwekkend schouwspel als de elektrisch bedienbare kap opent en sluit. Het glazen panorama dak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, metallic lak, HARMAN / KARDON, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en isofix-aansluiting is deze auto helemaal compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe MINI Cooper SEVEN automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-