Citroën C4 Cactus
1.2 e-VTi Shine Automaat
Aanschafwaarde: € 10,900.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 118503
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 3ZPR79

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 226.21
48 maanden: € 271.20
36 maanden: € 346.57

Omschrijving:

Heerlijk hoog ziiten in combinatie met een automaat. Dat is deze C4 Cactus 1.2 e-VTi in de luxe Shine uitvoering. Dit is een auto met 118.503 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2015. Deze dealeronderhouden C4 is van de eerste eigenaar. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank.

De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Deze C4 is 100% rookvrij en de boekjes en beide sleutels zijn keurig aanwezig.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Citroën voor een proefrit reserveren.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-