Porsche Boxster
S 3.2 Tiptronic
Aanschafwaarde: € 16,900.00
Bouwjaar: 2000
Kilometerstand: 130563
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 14FNNF

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 350.73
48 maanden: € 420.48
36 maanden: € 537.34

Omschrijving:

Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze prachtige Porsche Boxter S 3.2 cabriolet. Bij deze Boxter is recentelijk de zwarte softtop vervangen (rekening aanwezig) Voor de echte Boxster liefhebber is natuurlijk alleen de 3.2 motor met 252-pk de enige juiste .
Door de S uitvoering is deze Boxster ook uitgevoerd met rode remklauwen, titianiumkleurige typeaanduidingen en een dubbele uitlaat.
Ook het onderstel is nogal wat strakker uitgevoerd dan dat van een basis Boxster. Ook de remmen zijn nog krachtiger dan een standaard Boxster.
Hij is uitgevoerd met een Tiptronic S-versnellingsbak. Daarmee is de auto naar keuze automatisch- of handgeschakeld.

Het zwarte lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Het blijft een indrukwekkend schouwspel als de elektrisch bedienbare kap opent en sluit. Verder is de Porsche uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met sportstuur met schakelpaddels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Porsche helemaal compleet.
Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-