BMW 2 Serie
Gran Tourer 218i High Executive Edition
Aanschafwaarde: € 29,900.00
Bouwjaar: 2020
Kilometerstand: 25315
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: H462FZ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 620.53
48 maanden: € 743.92
36 maanden: € 950.67

Omschrijving:

Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse BMW 2-serie Gran Tourer. Het is een auto uit 2020, er staat pas 25315 kilometer op de teller dus deze BMW verkeerd in een perfecte staat.. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hoge kwaliteit is ook binnenin aanwezig. Kijkt u maar naar de leren bekleding! De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Waarheen gaat de reis? Het full map navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze BMW, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-