Volkswagen Golf
1.4 TSI PHEV GTE (INCL BTW)
Aanschafwaarde: € 25,900.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 37089
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K836RD

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 537.52
48 maanden: € 644.40
36 maanden: € 823.49

Omschrijving:

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volkswagen Golf. Het is een auto van het bouwjaar 2017. De actieradius van deze auto is met 48 kilometer ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De accu is binnen 3 uur opgeladen. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. Dankzij zijn verbrandingsmotor en de elektromotor is het brandstofverbruik van deze auto laag in zijn klasse. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. Uw passagiers vervelen zich geen moment dankzij de ingebouwde WiFi-hotspot. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen.

Aan boord van deze GTE houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-