MINI Mini
2.0 Cooper S JCW Serious Business
Aanschafwaarde: € 29,900.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 22020
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K749RJ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 620.53
48 maanden: € 743.92
36 maanden: € 950.67

Omschrijving:

Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze MINI 2.0 Cooper S JCW bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2017 en heeft een tellerstand van 22020 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panorama dak. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De luidsprekers van het high performance audiosysteem omringen u met een uitgebalanceerd geluid. Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: navigatiesysteem met harde schijf, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening, usb-aansluiting en achteruitrijcamera. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. En deze auto heeft ook head-up display, lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.

Deze MINI biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze MINI. Belt u ons snel?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-