Toyota Auris
Touring Sports 1.8 Hybrid Aspiration
Aanschafwaarde: € 10,950.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 98200
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K285RP

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 227.25
48 maanden: € 272.44
36 maanden: € 348.16

Omschrijving:

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merkt u ook aan deze Toyota Auris Touring Sports. Het is een hybride, daardoor is de auto zuinig met brandstof. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf Goedhart

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-