Toyota Auris
Touring Sports 1.8 Hybrid Lease
Aanschafwaarde: € 12,900.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 131182
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: HG198P

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 267.72
48 maanden: € 320.96
36 maanden: € 410.16

Omschrijving:

Als de Toyota Auris u aanspreekt is er daarna geen enkele reden meer om er niet een te kopen. Met de wegenbelasting van een benzine auto en het verbruik van een diesel kunt u in deze klasse niet goedkoper rijden. Tevens draagt u bij aan een beter milieu. Dit mooie exemplaar uit 2015 heeft 131.182 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is afkomstig van de eerste eigenaar. Het panorama dak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Toyota in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-