Nissan QASHQAI
1.2 Tekna
Aanschafwaarde: € 21,400.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 28622
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: TF286D

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 444.12
48 maanden: € 532.44
36 maanden: € 680.41

Omschrijving:

Met een auto als deze Nissan Qashqai komt u absoluut goed voor de dag. Deze dealeronderhouden auto is afkomstig van de eerste eigenaar. Een zuinige maar krachtige 116-pk motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Het panorama dak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Bij de uitrusting van deze Nissan horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem begeleidt u naar uw reisdoel. Bent u daar eenmaal aangekomen, dan zorgt de achteruitrijcamera ervoor dat u de auto soepel inparkeert. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.

De geavanceerde technologie in deze Nissan is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-