Peugeot 2008
1.2 PureTech Allure
Aanschafwaarde: € 18,900.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 20986
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: TG566K

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 392.24
48 maanden: € 470.24
36 maanden: € 600.93

Omschrijving:

Laat u niets wijsmaken, deze Peugeot 2008 biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2018 heeft pas 20.986 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden Peugeot is afkomstig van de eerste eigenaar. Een krachtige 1.2 motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panorama dak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het infotainmentsysteem is niet alleen voorzien van een full map navigatiesysteem maar ook uitgerust met bluetooth, dab ontvanger en usb. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. En deze auto heeft ook multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.

De Peugeot 2008 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Wilt u met deze Peugeot 2008 een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-