BMW 5 Serie
Touring 528i High Executive M Sport Automaat
Aanschafwaarde: € 25,900.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 104777
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 8KLJ48

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 537.52
48 maanden: € 644.40
36 maanden: € 823.49

Omschrijving:

Deze BMW 5-serie Touring M Sport biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze dealeronderhouden 528i uit 2013 heeft 104.777 kilometer gelopen. Een krachtige 245-pk motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Stijl en comfort krijg je erbij in de vorm van een fraai lederen interieur. Kou en regen maken geen indruk. Binnen zit u comfortabel dankzij de stoelverwarming. Het elektrisch bediende glazenpanorama dak zorgt voor licht en gevoel van ruime. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en neerklapbare achterbank.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand.

Veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-