MINI Cabrio
1.5 Cooper Salt / AUT / Navi / Airco / Cruise control / Led / Pdc / Union Jack
Aanschafwaarde: € 25,850.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 43764
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K212RR

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 536.48
48 maanden: € 643.16
36 maanden: € 821.90

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje en meer foto's op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Dit is niet zomaar een MINI Cabrio. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Het elektrische cabriodak opent en sluit zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook 17 inch zwarte lichtmetalen velgen, union jack achterlichten, zwarte hemelbekleding, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Het high performance audiosysteem ( HARMAN / KARDON ) produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem met harde schijf kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze MINI heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Wilt u met deze MINI Cabrio een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe MINI Cooper cabrio automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-