Peugeot 5008
1.2 PureTech Blue Lease GT-Line 7-PERSOONS
Aanschafwaarde: € 27,400.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 45252
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: TR639B

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 568.65
48 maanden: € 681.72
36 maanden: € 871.19

Omschrijving:

Alle technologie in de Peugeot 5008 1.2 PureTech Blue Lease is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2018 heeft pas45 252 kilometer op de teller staan. Als u al blij wordt van het lederen interieur en de derde zitrij, dan zult u helemaal genieten van het elektrisch bediende glazen panoramadak en de elektrische bediende achterklep. In deze uitvoering is de 5008 voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. In deze Peugeot profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook.

De 5008 Blue Lease is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Peugeot. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-