MINI Clubman
2.0 Cooper S ALL4 JCW Pakket / AUT / ACC / Leder / Open panoramadak / Harman Kardon / Navi / Head Up / Led / Pdc
Aanschafwaarde: € 28,850.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 63762
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K436PG

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 598.74
48 maanden: € 717.80
36 maanden: € 917.29

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Dit is niet zomaar een MINI Clubman. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Fun en functie wordt samengebracht in het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, ACC, lane assist, HARMAN / KARDON sportonderstel, dakspoiler, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Ook is het audiosysteem voorzien van: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. De adaptive cruise control helpt u tijdens elke rit om afstand te houden van uw voorliggers. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Ook head-up display, F1-schakelflippers op het stuurwiel, boordcomputer en isofix-aansluiting zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Clubman samen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het accident avoidance system kijkt met u mee en helpt om ongevallen te voorkomen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze ZEER luxe MINI Clubman S automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-