Mercedes-Benz Vito
114 CDI Aut, Lang, DC Sport, Leer, 2x Schuifdeur, Black Edition, Navi, Vol Opties, NIEUWSTAAT
Aanschafwaarde: € 30,950.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 43213
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: VJT02K

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 642.32
48 maanden: € 770.05
36 maanden: € 984.06

Omschrijving:

U rijdt deze auto al vanaf € 532,- P/mnd. Fabrieksgarantie t/m juni 2021
Deze getoonde velgen 19" tegen meerprijs van € 1150,- Prijs is excl. BTW.

Met een auto als deze Mercedes-Benz Vito komt u absoluut goed voor de dag. Deze dealeronderhouden auto uit 2019 heeft 43213 kilometer gereden. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Relaxt rijden? Dan zijn de comfortstoelen een regelrechte extra. Deze bedrijfsauto laat zich gemakkelijk in- en uitladen via de schuifdeur. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: trailer assistent, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Terwijl het met navigatiepakket de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. Ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Om deze Mercedes-Benz echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Bedrijfsinformatie

dit voertuig staat te koop bij Mavo auto.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-