MINI Mini
1.5 Chili / AUT / Navi / 5 Deurs / Ecc / Elec pakket / Cruise control / Led / Pdc / 17 Inch
Aanschafwaarde: € 21,850.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 43386
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K733RJ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 453.46
48 maanden: € 543.63
36 maanden: € 694.72

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze MINI levert het allemaal. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: navigatiesysteem, DAB ontvangst en multifunctioneel sportstuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! De uitrusting van deze MINI is met lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Aan boord van deze MINI houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Als u nieuwsgierig bent naar deze MINI, neem dan snel contact met ons op.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe MINI automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-