Audi TT
1.8 TFSI / AUT / 3 x S Line / Virtual cockpit / Navi / Camera / Leder / Xenon / Pdc / 20 Inch
Aanschafwaarde: € 37,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 65340
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K155SJ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 787.60
48 maanden: € 944.21
36 maanden: € 1,206.62

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Audi TT is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Bent u bestand tegen een beetje bekijks? Dan zal de S line exterieur pakket u zeker aanspreken. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Verder is de Audi uitgerust met: 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, S-line sportinterieur, zwarte hemelbekleding, verstelbare lendensteunen, metallic lak en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! De uitrusting van deze Audi is met F1-schakelflippers op het stuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, camera, VIRTUAL COCKPIT, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze Audi is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Rijdt een ander voertuig in uw dode hoek dan waarschuwt het systeem met een signaal.

Als u meer wilt weten over deze Audi, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe Audi TT S Line automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-