Volkswagen Caddy
1.6 TDI Maxi BMT
Aanschafwaarde: € 10,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 146961
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: VK261R

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 227.25
48 maanden: € 272.44
36 maanden: € 348.16

Omschrijving:

ZEER NETTE EN DEALER ONDERHOUDEN AUTO,, VOORZIEN VAN AIRCO + CRUISECONTROL+ OMVORMER !!!

Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Volkswagen Caddy de auto die u zoekt. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Caddy, bijvoorbeeld. Deze auto is van eerste eigenaar en de onderhoudshistorie is bekend. De handige schuifdeur biedt u toegang tot de grote laadruimte. Natuurlijk behoren warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Caddy is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-