Hyundai i20
1.4i i-Catcher / AUT / Open panoramadak / Leder / Navi / Camera / Pdc / Led
Aanschafwaarde: € 14,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 65127
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K352RX

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 310.26
48 maanden: € 371.96
36 maanden: € 475.34

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Met slimme techniek, een grote mate van degelijkheid en veel aandacht voor ruimte en comfort hebben de Koreaanse automerken in Europa een zeer goede reputatie verworven. De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De stijlvolle, luxe uitstraling is inbegrepen in de vorm van leren bekleding. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. De elektrische kapbediening is een technisch hoogstandje: het dak opent en sluit zonder dat u hoeft uit te stappen. Het glazen panorama dak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze Hyundai horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, getint glas, zwarte hemelbekleding, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Hyundai heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook is de Hyundai uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe Hyundai i20 automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-