Ford Transit Custom
320L Active, Automaat, Lang, Xenon, 170 PK, DC, 2x Schuifdeur, Leer, Vol Opties, NIEUW.
Aanschafwaarde: € 32,950.00
Bouwjaar: 2021
Kilometerstand: 10
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: J70864

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 683.83
48 maanden: € 819.81
36 maanden: € 1,047.65

Omschrijving:

U rijdt deze auto al vanaf € 566,- P/mnd. Nieuwe Auto met 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Prijs is excl. BTW.

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Dankzij de praktische schuifdeur kunt u de laadruimte ook eenvoudig via de zijkant bereiken. Tot de voorzieningen van deze auto behoren dakdraagsysteem, trailer assistent, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige met navigatiepakket. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Ford heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er er regensensor aan boord, maar ook een adaptive cruise control.

U geniet nog meer van het rijden met uw Ford omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Ford Transit Custom, neem dan snel contact met ons op.

Bedrijfsinformatie

dit voertuig staat te koop bij Mavo auto.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-